Ana Sayfaya Gider
  Ana Sayfa
İletişim
Havale Bildirimi
Ana Sayfa
Arkadaş Ara
Gruplar
Bloglar
Üye Ol
Kullanıcı Adı  
Şifre  

Yeni Üye
Şifremi Unuttum


Kullanıcı Adı  
Cinsiyet  
Yaş Aralığı   -
Yaşadığı İl  
Fotoğraf  
Online  
  

    azgınkuş
    psik0pat
    varo
    Omerbaba21
    bebekzeycan

    hataaaaa
    goldhand
    kenan198777
    ahmt1042
    denizi200
Yardımcı aramalar:
bolu escort varmı, bolu escort arayanlar, bolu escort arayanlar
  • Arşiv

  • görüntülü sohbet islami arkadaşlık sitesi arkadaşlık siteleri arkadaşlık sitesi düzce olgun bayan arkadaş osmaniye olgun bayan arkadaş kilis olgun bayan arkadaş karabük olgun bayan arkadaş yalova olgun bayan arkadaş ığdır olgun bayan arkadaş ardahan olgun bayan arkadaş bartın olgun bayan arkadaş şırnak olgun bayan arkadaş batman olgun bayan arkadaş kırıkkale olgun bayan arkadaş karaman olgun bayan arkadaş bayburt olgun bayan arkadaş aksaray olgun bayan arkadaş zonguldak olgun bayan arkadaş yozgat olgun bayan arkadaş 



    bolu escort bayan arıyorum için bulunan sonuçlar
    Üye Adı: izmirliiimeliss
    Adı Soyadı: melis erbe
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında:

    Üye Adı: ArzuluArzu
    Adı Soyadı: arzu
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında: Mrblar tanışmak isteyenler msjlarını bekliyorum kapım(msj kutum) açık :P

    Üye Adı: kedikız
    Adı Soyadı: Ayten
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında: ben kendımı tanıtmayayım nasıl olsa tanısınca benı gayet ıyı tanıyacaksın

    Üye Adı: inci
    Adı Soyadı: seher ba
    Yaş:
    Şehir: Bolu
    Hakkında: dürüst güvenilir kinci inat

    Yorumlar: toplam 73 yorum yapılmış


    alper212

    2015-04-21

    slm cnm mail attım sana mailine bak istersen

    seytan___68

    2015-03-29

    Numarami yazmami ister misin

    omerbn

    2015-03-04

    merhabalar şişmanlar dan hoşlanırım hatta bayılırım skype:hark tanışmak isterim

    dplmtism

    2015-02-04

    skype yok bnde

    karakters

    2015-01-11

    Mrb cnm neden konsmuyon baska yerden konssak olmazmi den filan

    uykusuzgenc

    2015-01-10

    Görüşelim tecrübeli jigoloyum olgun yasli hastasiyim İstanbul pendik

    metin112

    2015-01-09

    Mrb yaşında genç biriyim sizin gibi olgun çekici bir bayanla tanışmak istiyorum.resimler bana ait skype kullanmıyorum watsahp kullanıyorum iyi geceler

    hltnzmoglu

    2014-12-12

    Goruyorum da ekleyemiyorum cikmiyo canim neden numarani vermiyosun watsaptan konusalim yaa

    hakantaş

    2014-12-11

    Tatlım hadi seni brkliyorum cok tatlısın

    senveben25031

    2014-12-04

    selam seni tanımak ve yaşamak isterim nasıl görüşebiliriz cevabını bekliyorum tatlım ben olgun biriyim

    esesömer

    2014-11-16

    Yavrum iyi geceler. Gold olsada birsey değişmiyor. Beş yüzotuzyediüçyüzotuzseksenseksenüç. Telim . seni mailde telimi gönder cem

    izmiiiirrrr

    2014-10-25

    Tabiki isterim

    sikiciman01

    2014-10-09

    iyi geceler mutlu yada

    Zkr

    2014-10-05

    Canım ist hangi semt oturuyorsunuz tlf aramayın bi yer söyleyin ben orya geliyim orda görüşelim eğer arkadaşlığımıza okey vermezseniz bi çay kahve içmiş oluruz buna inanın hiç kırılmam normal karşılarım teşekkür ederim geldiğiniz için ordan ayrılırım böyle olup çekinip korkacağınız bi durum yok sanırım öyle düşünüyorum kendinize çok çok iyi bakın by by lütfen bu ricamı iyi düşünüp cevap veriniz lütfennnnnnn

    can155

    2014-09-18

    ya sen numaranı gndersene gülüm sikicm simdi skypenide senide o güzel götünü sabahra kdr ylmk istyrm

    sandal4040

    2014-09-11

    nerede kalıyorsun peki şehir olarak

    palaemon

    2014-09-01

    benimle mutlu olabilirsin canım

    kyzersouze

    2014-08-13

    Maceraya varmısın

    ocakoglu

    2014-08-07

    ali.hydr.ocakoglu

    sairimm

    2014-08-04

    Kanim kayniyor sevismek karsimdaki bayanla orgazm olmak istiyom,telefonlasabiliriz nedersin

    postaci81

    2014-07-28

    Canım arspetemre skype adresim arspetemre rakamla da seksen bir yaz istersen yeni hesap açayım onun Rumuz unu bnm skype adresim yapım onla mesaj atım sana olur mu nasıl dersen

    revidal

    2014-07-08

    bak ben sakaryada yasıyorum eger bazı seylerı ıstıyorsan bıraz odaklan banada konusalım verdigin adresler hep sıkıntılı :S

    sessizz11

    2014-07-08

    Viber ve skype

    aleminkirali19

    2014-07-01

    Siz beni şuan beğenipde mesaj attınız sanırım bende jigololuk bir iki defa yaptım bundan sonra daha hiç bir bayanla birlikte olmadım (çünkü tanıdık oldukları için hep beni tahtit edip durdular bende bu yüzde hiç kimseyle birlikte olmadım) bende istiyorum güzel alımlı kendine güvenen bayanla birlikte olmak ben tek seferlik ilişkilerden hiç memnun değil sürekli olacak ki zevk alasın öyle değil mi bu arada benim için parada hiç önemli değil kocanın ister bizi izlesin ister izlemesin benim için hiç fark etmez Şimdi sıra geldi kendimizi tanıtmaya Ben . boyunda normal kiloda kendimce yakışıklı bir beyefendiyim benim anlatacaklarım bu kadar bu arada internetten görüntülü görüşmek yerine bi hafta sonu sen ben bide kocan dışarıya çıkıp yüz yüze görüşsek daha iyi olmaz mı Mesela bi cafe olur restaurant olur sahil kenarı olur Ben buradayım sizide online görüyorum cevabınızı hemen atarsanız çok memnun olurum

    gecekoçu

    2014-06-10

    adresini verebilirmisin adresim cep numaram ali can

    zaza-memo

    2014-06-07

    aramayla eşleşen sonuç yok dio isim soy isim söle ordan bulimmm... yada tel no ver arim

    tolgannn

    2014-05-17

    Mrb profide msn skype adresim yaziyo ekle ordan konusalim bemde osmaniyeliyim.

    muhammet_4161

    2014-05-03

    slm ben muhammet oldukca yakisik li icden samimi biriyim sizinle tanismak isderim

    düzceli-8181

    2014-04-09

    mesaj atarmısın bekliyom arkada arıyom lütfen tanışmak istiyom

    nuri06

    2014-04-05

    Canim seninle nwzaman gorusecegiz resimlerin tahrik edici seni istemek sucmu ozaman ben sucluyum cezami verde kurtul sende rahatla bende rahatlayim

    libo

    2014-04-03

    benden korkma herşey gizli kalacak

    aslanbursa

    2014-03-09

    biz neden konuşamıyoz mesela bu günü beraber geçirebilirdik ama hiç hiç iletişime geçemedik nasıl tanışacaz canım

    yakup.unsal38

    2014-03-02

    Cepten giriyorum cep. no cağrı at ben ararım olmazmı

    prens_yk

    2014-02-09

    seni sabaha ksdar bağırta bağırta becerecek birini arasan ben burdayım. cevap bekliyorum

    seçkinkişi

    2014-02-07

    Seks yapmak istiyorum yavrum bana eşlik edermisin

    ibrhmclk

    2014-02-01

    bu iş için burdayım sonuçta. Benim skype adım ibrhmclk yoksa mail atabilirsiniz ibrhmclkyahoo.tr bekliyorum

    gececi3333

    2014-01-21

    slm tatlım ateşini söndürmek için sana çok yakınım bir telefon numarası bırak yeterli boyunda kendi çapında yakışıklı biriyim çok fazla çevrem olduğu için resim koymuyorum özelden görüşmek istersen ugur dan msj at

    Eqeeee

    2014-01-10

    Detayli bir sekilde konusabiliriz istersen birbirimizin isteklerini karsilayabiliriz

    sikici223584

    2014-01-03

    çok tatlısın fotodaki sensen ekle beni kamerada konuşaım skype adresim faruk.kemal ekle konuşalım göremiyorsan sen yaz yaşındayım

    kuncır4747

    2014-01-01

    Slm pelin hanim sizinle sicak bir dostluga yelken acmak istiyorum hersey saygi vesevgi cercevesi icinde guven sart durum iyi size maddi yonden destekte olurum sizi mutlu edecegimden supheniz olmasin cevap bekliyorum bekliyorum

    hataylı yakışıklı

    2013-12-17

    Canım mail adresine msj attım bak

    krevedka

    2013-12-09

    böyle bir Hotmail adresi çıkmıyo

    kutuplardaask46

    2013-11-19

    . boyunda kilo bugday tenli eczaciyim oyuzden fotograf koymadim Kusura bakmayin jigolo yazdiysamda kayit olurken kaydolmusumdur yanii sizi tanimayi isterdim muge hanim gizlilik prensiblerine uymak benimde isime gelir yani konusmak isterseniz gol uye olucam yani mesaj atarsaniz sevinirim

    alican3131

    2013-11-02

    Slm ben istanbuldan ali gezi icin kayseriye geldim ve bi jubile yapmak istiyorum numaranızı alabilirmiyim. Sizi her türlü mutlu ederim.yada bu nidan ulaşabilirsiniz

    xxxdonjon

    2013-10-12

    canım mrb bu numaradan benı ara görüselim bekliyorum aramanı.

    micik

    2013-09-02

    bence de ama msn de sorun var istersen cep ten konuşalım nedersin veya mail adresimden ekledim seni ordan konuşalım

    Murat İpek

    2013-08-27

    cok seksi bir vucudun var tanisabilirmiyiz canim ???

    Koray95

    2013-08-18

    Sen Beni çok azdırdın tam istediğim kadınsın büyük göğüslü ve balık etli çok fena azdım lütfen buluşalım kartalda oturuorum sen nerede oturuosun?

    jigolon2

    2013-08-18

    Slm jigolon ben adana dan aramak istersen nom

    sevmekmob

    2013-08-07

    tatliprenses im zor bir kadın sin yaniiiii

    wapto30

    2013-03-26

    tel nonu yazarmısın

    emrah003636

    2013-03-09

    bende tanısmak ısterım orda oldugunu bılıyorum cvp ver lutfen

    polat-karlı

    2013-03-04

    m.galata-

    cash388

    2013-02-16

    olabilir :D

    paparoz34

    2013-02-16

    selda hanim mrb sizi tanimak isterim esen kalin

    candan81

    2013-02-12

    ben düzcede öğrenciyim ne zaman isterseniz ders saatlerim uydugu surece gelebilirim

    emrtt02

    2013-02-04

    slm adıyamandaymışsınız sızıle tanışa bılırız tabi istersenız benımyaşım olgun bayanlardan hoşlanıyorum o yuzden yazdım msjnı bekliyorum

    karatayfun

    2012-12-13

    senin bana gönderdiğin adresi site engyor beni telden arayabilirsen eğer çok memnun olurum yada den ekle oaradn konuşalım güzelim msn adresini dediğim gibi site engyor tayfun kara ağzında kırmızı gül resmi olan profıl benim de ne olur yalvarıyorum ya ara ya da den görüşelim

    iazes

    2012-12-01

    yonca nasılsın seninle tanışmak isterim ben sezai yaşındayım daha önce bana mesaj atmıştın ben üye olmadığım için cevap veremedim

    akça40

    2012-11-09

    goruselım tatlım ne zaman ıstersen numaranı yolla arayım...

    16serdar47

    2012-10-14

    ekledım bebegım

    replay16

    2012-10-03

    slm canim msn adresini telini ver seni once camda snrada gercekte tatmin edeyim

    saatlerce

    2012-10-01

    seni ekledim zeliş kabul et

    beyaz atlı prens007

    2012-09-01

    seninde gözükmüyor msn adresin tek tek yazıyorum anlarsın inş. serkan crazy . com bb.

    HİLAL

    2012-08-18

    SELAM Bende Ankarada yaşıyorum sizi çok beğendim tanışmak düzeyli bir ilişki yaşamak istiyorum

    coskun.uz

    2012-08-02

    merhaba hanfendi cok sexsi ve güzelsiniz bana msn veya adres verirseniz tanısalım derim saygılar

    traksss

    2012-07-07

    numaranı ver o zman güzelim

    aksamcii

    2012-06-20

    Merhaba.. Adım Arda.. yaşındayım.. yanlız yaşıyorum.. Dürüst bir bayan arkadaş arıyorum.. ne dersiniz acaba?

    garısma

    2012-06-12

    benim için yaş önemli deyil benimle yatarmısın sexsle olarak canım

    Can_Kağan

    2012-06-10

    bes yuz kırk iki yuz seksen yedi doksan bir yirmi bir ulas bana ya hadi

    COBRA 95

    2012-06-10

    sizede merhaba ben onur adanada yaşıyorum yaşındayım fakat yaşlarında falan gösteriyormuşum yani arkadaşlar öyle diyorlar . boyum adresimi al istersen ben burda fazla takılmıyorum : http:///C.O.B.R.AoNuR ..profil resmime aldanma biraz eski :)

    husocanadana

    2012-06-05

    Merhabalar iyi günler ben adanadaym yasm ama tm şehire gelebilirm işimi seve seve yapan bi baym aşırı sex sever titiz bir baym cevap beklyorum sizden

    düzcelim

    2012-06-01

    cnın istiyosa beni ekle cnm ben senin hakkından gelirim bebişim

    Sende Yorum Gönder

       
    İsim :
    Mail :
    Yorumunuz :
     

     

    Copyright (C) kalplerle.com 2006
    Kalplerle.Com - Arkadaşlık Sitesi