Ana Sayfaya Gider
  Ana Sayfa
İletişim
Havale Bildirimi
Ana Sayfa
Arkadaş Ara
Gruplar
Bloglar
Üye Ol
Kullanıcı Adı  
Şifre  

Yeni Üye
Şifremi Unuttum


Kullanıcı Adı  
Cinsiyet  
Yaş Aralığı   -
Yaşadığı İl  
Fotoğraf  
Online  
  

    aliçocancana
    edaliyimm
    azgınkuş
    psik0pat
    varo

    owlgod
    ejnebivuruyor
    dalyanb
    mert1818
    Arda menteş
Yardımcı aramalar:
eskişehirde oruspu kızlar, orospu ar%c4%b1yorum, orospu arıyom
  • Arşiv

  • görüntülü sohbet islami arkadaşlık sitesi arkadaşlık siteleri arkadaşlık sitesi düzce olgun bayan arkadaş osmaniye olgun bayan arkadaş kilis olgun bayan arkadaş karabük olgun bayan arkadaş yalova olgun bayan arkadaş ığdır olgun bayan arkadaş ardahan olgun bayan arkadaş bartın olgun bayan arkadaş şırnak olgun bayan arkadaş batman olgun bayan arkadaş kırıkkale olgun bayan arkadaş karaman olgun bayan arkadaş bayburt olgun bayan arkadaş aksaray olgun bayan arkadaş zonguldak olgun bayan arkadaş yozgat olgun bayan arkadaş 



    eskişehirde orospu arıyorum için bulunan sonuçlar
    Üye Adı: blanco_comadreja
    Adı Soyadı: ela soylu
    Yaş:
    Şehir: Hakkari
    Hakkında: ya ne diyim ki....??? güzel sempatik,hırçın,ama aynı zamanda duygusal biriyim we sayamadığım bi çok şey işte..........

    Üye Adı: mervee
    Adı Soyadı: merve akar
    Yaş:
    Şehir: Hatay
    Hakkında: beni tanı

    Üye Adı: elif_sexsi_kiz
    Adı Soyadı: elif ak
    Yaş:
    Şehir: Bursa
    Hakkında: cok guzeli sexsiyim

    Üye Adı: Güzelçıtır
    Adı Soyadı: Elif
    Yaş:
    Şehir: İstanbul
    Hakkında: mrblar ben kendi halinde bi çıtırım :p msjlarını bekliyorum dünyadan beklentisi olan insanlar msjlarınızı bekliyorum ;)

    Yorumlar: toplam 74 yorum yapılmış


    jigolokaraman

    2015-04-12

    merhabalar tatlım diger hesablarıma atmıs oldugun mesajlardan gordum jıgolo arıyormusun fakat uyelıgım bu hesabımda mevcut sanırım aynı sehirdeyız kameradan gormek ıstedıgını soylemısın önce omer.adige maıl adresım yanlız numaranı bırakırsan ıletısıme kolay gece bılırız gerekırse önceden tanısıp detayları konustuktan sonra görüşmeye başlaya bılırız benım numaram önceden mesaj la nıkı bellı edıp donus yapa bılırsın kendını tanıtıp

    mhmt002

    2015-03-25

    Iletisim bilginizi verirseniz cok sevinirim tel numarasi birakin goruselim her turlu birliktelige hazirim genc ve yakisikli bi bayim

    atombomba

    2015-03-05

    Mrb sezencim. Resımdekı gbı guzelsen benı den ekle. Face adresım cml.ylmz. cemocan yılmaz. Skype adresım cemal.ylmz. bklıyorum.

    Ayan2121

    2015-03-02

    konuşabiliriz gayet güzelsin

    mavilim1973

    2015-02-01

    Merhaba nasılsın kendine guveniyor meydan okuyorsun. Ben o eteği kaldiririm ama sen indirebilirmisin acaba

    promete-eros

    2015-01-08

    Skype kullaniyorum da seni bulamadım skype de yalandan bir adres atmissin

    firemann

    2015-01-04

    evet jigoloyum gorusup sartları konusursak neden olmasın

    burakca21

    2015-01-01

    Merhaba ebru tanışabilirmiyiz

    şahin17

    2014-12-06

    Tatlım de çok gülizar çıkıyor hangisi sen bana istek gönder suatdilek Burda çıkmıyorsa profilimde adres var tatlïm Hadi kavuşalım artık.

    kurt82

    2014-12-05

    benim telim

    pişman olmazsınız

    2014-12-01

    cg at

    jik06

    2014-11-16

    sıkaybim aşkım haydar karatas bu

    bozkurt3203

    2014-10-20

    yazı ile yazıyom .beş.beş..-bört..-.bir-bes.iki yazıyla gör üyonmu

    hakimiyet

    2014-10-10

    öğretmenlik yapıyorum canım sizin için uygun ise telefonlaşalım mı ne dersiniz

    rahmihüseyin

    2014-10-01

    napıyon canım

    sonerix

    2014-09-20

    merhaba ben antalyadan soner. sadece yalnızlığımı paylaşacak ve güzel birliktelikler yaşayacak arkadaş arıyorum ilgilenirsen ara

    ayaz03303

    2014-09-05

    Slm tanisabilirmiyiz eger istersen adresim blueayaz outlook bkliyorumm

    sevmekvesevilmek

    2014-09-01

    selam.ben polat bekar ve normal emeklğlm.yaşım .bym..klm.mrh nasılsınız efendim.senin pırofülün bana uygun olduğundan içimden sana mesaj yazmak geldi umarım memnun olursun.canım.tatılım.benim ağzım.yandıda.bi bayanla konuşurken biraz korkuyorum.ben.rabine kalben bağlı vidanlı ve merhametli.iyi niyetli.kendime moral arkadaş.ve sevgili dost.veya gerçekden.gerçekci.ciddi evliği düşünen.bi bayanla tanışmayı istiyorum.canım eyer benim düşündüğüm gili düşünerek beni terciği edersen.senin mesaşlarını bekliyorum..veya.bi boy fotorafını.kısa mektupunu.polat arı.dye.börekciler mah şengül sk no .kütahya gödermeni sevgilerim ile bekliyorum sana kucak dolusu selamlar sen öpüyorum

    murat582315

    2014-08-18

    ben burdan muhabbet etmesını sevmıyorum bebeqım ara yada caqrı bırak

    Maviş3457

    2014-08-03

    slm ben adem burada üye degildim oyüzden cevap yazamadım görüşmek isterseniz saat dan sonra nette olacam

    KAKDÜS20

    2014-08-01

    Bİ tanem eger olmadıysa sen ver ben eklıyım senı sabırsızlıkla belıyorum cnku

    ardaa_018

    2014-07-17

    canım benım n çıkmıyor bana ismini ver yada sen benı ekle fercan akın olarak hadi canım beklıyorum senı ara

    kubrat_2525

    2014-07-14

    evet kullanıyorum ekledim seni bebeğim skyp açarmısın ?

    ömer92

    2014-07-07

    Selam hemserim benim ilk goruste ask dedikleri bu olsa gerek

    mehmethentesa101

    2014-07-02

    taşbuse senden para talabim yok seninle sex yapmak istiyorum. bu hafta cuma günü saat(temmuz) saat da bağcılar belediyesinin oraya gel benial evde bir bilgisayar olduğu için skypiyi kullanamıyorum çünkü skypiye kardeşim benden önce hesap açtırmış

    bıtmeyenenerjı

    2014-06-16

    msn adreslerınız yanlıs dıyor ıstıyorsanız sıze cebımı sıfrelı gonderıyorum yıl her ayın cı saatınde dakıka sanıye dusunun bunu cozersınız arayın konusalım canım NUMARALARI BIRLESTIR ......................

    sxhasan

    2014-06-01

    Ben ileriye yonelik arkadas olmak istiyorum canim evlilik için

    buzkıran

    2014-05-22

    merhaba tanısmak istermısın yayatımıza yanı bır renk katatarız

    hakanjoe

    2014-05-04

    Mailin çalışmıyor.

    seyitali

    2014-04-17

    ayfer hanım ben mehmetcan sana doya doya eşlık ederim araman yeterli

    livestone77

    2014-04-06

    var canım skaype adresim berks

    gozkan

    2014-04-04

    canım ekleme isteği gönderdim galipozkan

    05324948329nk

    2014-03-18

    Cvp verirseniz sevinirim olgun ve Guzel bayan No yazdim size aramiizda yasananlar sadece ikimiz DE kalacacak Sexde sinir yok cok menmun Kalirsin inanin tercubeliyim ve azgin biriyim

    stevenmcnel

    2014-03-02

    MERHABA GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM YAŞINDAYIM SEVGİLİM YOK PARAM YOK SEXE İHTİYACIM VAR BU İSTEĞİMİ KARŞILARSANIZ SEVİNİRİM HER ŞEY GİZLİLİK ÇERÇEVESİND EOLACAK NUMARAM ARARSANIZ ULAŞIRSINIZ DETAYLARI KONUŞURUZ İZNİNİZ OLURSA yaşarım siznle b sürelerde

    Tsunahanu

    2014-02-11

    kusura bakmayin benim uyeligim yok o yuzen mesaj hakkim bitti yeni uyelik actim. malum ogrencilik cok para harcamiyorum msn im var adresim ryzginlive bu benim msnim cevabinizi bekliyorum iyi gunler

    qtahyalim43

    2014-02-05

    seni çok merak ediyom msjının arasında bi tanede fotoğraf göndersenya yüzünde gözüksün bende göndercem wseni çok arzuluyorum nermin yanalım beraber

    ttaygır

    2014-01-29

    şunu söylemek istiyorum sen şuanda yanımda olsan parçalardım seni altımdayken parmak uçlarına kadar yalardım be canım

    Farukxxyk

    2014-01-10

    Selam nasılsın ben faruk yaşım bekarım seni tanımak isterim herşeyden çok allahtan korkan bir insanım numaram çağrı atarmısın hemen konuşalım bekliyorum şimdi ararım seni canım cevabını yazmanı bekliyorum

    can21352

    2014-01-04

    m a .ci .do hot ma il .co m aradaki boşlukları silip ekleyebilirsin skypede bekliycem.

    ercan.01

    2014-01-02

    mrb ben ercan adanadan msj haakkim fazla yok numaranizi verebilirmisiniz arim tanisalkm

    dürdane

    2013-12-19

    resimlerini gördüm ve beğendim olgun bir dulum benibegeneceğini tahmin ediyorum görüşelim fuattatar

    semihgenç

    2013-12-06

    bu benim m semihgenc ekle oradan iletişime geçeriz

    karsıyakalıseko

    2013-12-01

    slm benı de bastan cıkartasana ya da tersı mı desem :)

    öğretmen_21

    2013-11-07

    mrb canım senin o güzel poponu yerimmmm yaaa offfff

    seks istanbul

    2013-10-29

    gonderdıgın o fesbuk adresı cıkmıyo dogru duzgun bı fesbuk adresı yaz konusalım beklıyorum

    hergele18

    2013-10-02

    Selam, Biraz aktivite ihtiyacim var. Eger siz de ayni sekilde iseniz acaba bir birimize yardimci mi olsak?

    jiglo

    2013-08-24

    merhaba emaile bak bişiler gönderdim ayrıca kameralı açıktır

    ygm79

    2013-08-23

    tabi bana ten ulaşabilirsin

    EmrahDoğan

    2013-08-07

    ama neden gözukmuyo bılmıyorum tatlım beşyuz dör yüz on altı altmıs altı doksan bir suan gözüküyormu tatlım. ??

    Baturay001

    2013-08-01

    Sexsi Görünüyon tel Konuşmak istersen .

    yalnızada44

    2013-05-03

    bebeğim ben sana neden ulaşamıyorum cevabını göremiyorum

    toprak8060

    2013-03-14

    slm ben sizin dediğiniz kadar ateşli olamayabilirim hayal kırıklığı yaşamayın

    sellcuksky

    2013-03-04

    umarim fake deilsindir selcuksky hafta sonu kacalimmi bi yerlere

    ateslıgenc20

    2013-02-17

    ramazangs sen ekle

    hakanGRS

    2013-02-16

    SLM tam aradığın benim.

    egemence27

    2013-02-13

    egunes senin kini alabilir miyim??

    sevdali_38_94

    2013-02-09

    canım seninle birlikte olmak icın çan atyom sana tatmadıgın şeyleri tattıracm

    tiri

    2013-02-05

    yavrum senle sexs yapmak isterim çok güzelsin hele o bacakların süper seni arkadan bir kavrıcam bırakmam senı havada sıkerım uygulamadıgım fantazilerle sıkerım amını yalarım bacaklarını da yalarım senın gzlm ah sen benı bı tanısan her hafta muhakkak gelirsin yanıma amını iyice yalarım amını öyle sıkerım zevkten köşe olursun beni ekle bak anlasalım bulusalım bir gün senle sexs yapalım gzlim of senı kucağıma alsam zıplasan süper olur çok gzl sin çok memnun kalırsan her hafta yaparız memelerini yalarım senın memelerini &#;&#;&#;Seni Seviyorum &#;&#;&#; bebeğim Kendine iyi bak senın dudaklarından öpüyorum hadi bu mesajımı yanıtla ve msnmi ekle muhakkak kubilay kubilaylive

    Msbret

    2012-12-01

    Mrb daha önce msj attım size ama cevaplamadınız,ciddiyseniz konuşalım.msn niz kapalı ne zamanlar açıyorsunuz

    birdag

    2012-11-11

    MRB SUAN MSN DEYIM EKLERSEN KONUSALIM TANISALIM akus

    korto

    2012-11-08

    çokmu merak ediyorsun beş dakka değil on dakikada içinden bekletirim.ben bu konuda uzmanım. inanki seni bulutların üzerinden gezdiririm.

    ackyk

    2012-10-04

    nasılyani göremiyosun ben senin msn ni görüyom...

    Fuckerman58

    2012-10-03

    Elime,dilime,belime güveniyorum.

    asimcayli

    2012-10-02

    merhaba güzel hanım efendi ben sağlık memuru ve iyi dereceli bayan masörüm sizi tanımak isterim bana msn atarsanız sizi yakından tanıma sşansım olur asimcayli

    devilll35

    2012-09-01

    ekledim seni ama cevrimdışı görünüyorsun

    serdarboom

    2012-08-06

    selam ben serdar siteye yeni üye oldum naber tatlım nasılsın bakalım?

    arbede

    2012-07-02

    istanbul-erzurum arası çok uzak ama nasıl olcak

    afduman

    2012-07-01

    evet tanışabilirz numaram

    marcovasilis

    2012-06-08

    yaşındayım gelecek hafta antalyada olacağım atletik değilim ama fenada sayılmam istersen beraber tatil yapabiliriz

    uzunefe38

    2012-05-02

    SELAM MERVE HANIM BEN KAYSERİ DEN MEHMET AKİF SİZCEDE BİR HAHSURU YOKSA TANIŞMAK İSTİYORUM SEVGİLERLE

    karaben

    2012-03-22

    bana cağrı atarsan konuşuruz tatlım tanışmak üzere bay

    tamersa

    2012-02-16

    ateşli bebeğim bende yanıyo birbirimizin ateşiyle yanalımmı her daim açık den bekliyorumm

    serkantekin80

    2012-02-10

    tatlım msn adresin yokki

    ysonur

    2012-02-07

    Merhaba, Bana gönderdiğiniz mesaja üye olmadığım için cevap verememiştim. Şimdi üye oldum ve cevap verebiliyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

    Sende Yorum Gönder

       
    İsim :
    Mail :
    Yorumunuz :
     

     

    Copyright (C) kalplerle.com 2006
    Kalplerle.Com - Arkadaşlık Sitesi