Ana Sayfaya Gider
  Ana Sayfa
İletişim
Havale Bildirimi
Ana Sayfa
Arkadaş Ara
Gruplar
Bloglar
Üye Ol
Kullanıcı Adı  
Şifre  

Yeni Üye
Şifremi Unuttum


Kullanıcı Adı  
Cinsiyet  
Yaş Aralığı   -
Yaşadığı İl  
Fotoğraf  
Online  
  

    begümben
    _cilvenaz_
    Hamalc
    Akçiçekli
    k.maras

    Bebkib
    istanbullu_genc_
    KızgınBoğa33
    sevecen35
    upsideboy
Yardımcı aramalar:
dul bayan arkadaş arıyorum, dul bayan arkadaş arıyom, g.antepten dul bayanlar
  • Arşiv

  • ücretsiz evlilik ilanı istanbul evlilik ilanı İzmir evlilik sitesi 2015 Adana evlilik sitesi 2015 Ankara evlilik sitesi 2015 İstanbul evlilik sitesi 2015 tanışma sitesi evlilik sitesi 2015 Adana evlilik sitesi Evlilik siteleri görüntülü sohbet islami arkadaşlık sitesi arkadaşlık siteleri arkadaşlık sitesi düzce olgun bayan arkadaş osmaniye olgun bayan arkadaş kilis olgun bayan arkadaş karabük olgun bayan arkadaş yalova olgun bayan arkadaş ığdır olgun bayan arkadaş 



    g antep dul bayan arkadaş ariyorum için bulunan sonuçlar

    Yorumlar: toplam 79 yorum yapılmış


    kıralmert

    2015-05-01

    meraba bana adresini tl nerde kaldığığı bitlis merkezde kaldiği nerde oturduğunu mesazla tl aç tanişalım bitlite ikamet ed,iyurum

    Y.EMRE31

    2015-05-01

    merhaba güzel bayan ben sitede yeniiym isterseniz tnışabilirz ben yaşında hatay iskenderundaym

    ateşlironaldo

    2015-04-09

    Merhba canım bnde sakryadayım seninle cok tanısmak istiyorum sennle ne zamn görüsebiliriz ??

    ramosss

    2015-03-10

    Selam canımm cok hoşlanıyorum seninle bütün güzkleri yaşamak istiyorm&#;

    kıralmert

    2015-03-04

    meraba gülgüzeliyim bende taş fın erkeyıyım benı arada kunuşup tanişalim ben bitlte ikamet edmekteyım bana mesaz yola telonunu yaz senı bende arıyayım

    nefesnefese10

    2015-02-03

    cevap yazsana su soguk kıs gunlerınde yatagını ısıtan olayım

    cem4470

    2015-01-20

    merhaba bebeğim harika bir götün var götünü yalamak bağırta bağırta sikmek istiyorum skype adresim cem ekle görüşelim gerekirse kayseriye gelirim

    pover54

    2015-01-12

    Ersn.

    aysberkk

    2015-01-10

    Iii aksamlar tolga bn sizinle telefon da tanismayi cok isterim

    jigolo27

    2014-12-30

    Cnm numarami vereyim bana ulas nerdeysen hemen goruselm

    farketmez57

    2014-12-19

    seni tanımak istiyorum ama adresini bildirmedin yada bu site ulaştırmıyor bir kere daha yaz gene gelmezse sana başka site öereceğim

    hakan

    2014-12-13

    ben hakan yaş gaziantepten olgun dolgun ve dul bayanlarla gizlilik çerçevesinde tanişmak istiyorum sadece bayanlar skype:hakan.hakannn

    fatih5354

    2014-12-06

    Telefon numarani ver yada beni ara paraya ihtiyacın varsa .

    mlimit

    2014-11-17

    Dikey.limit

    kurti_75

    2014-10-12

    slm fotraflarinizcok beyendim eyer isterseniztanisabiliriz suan skpe acigim ordan görüsürsek dahiyi olur cevap verirsen cok sevinirim

    amaann

    2014-10-08

    Merhaba ismlszr istersen ara besucdortaltiucbesucyedisifir

    cemm77

    2014-10-05

    Slm cnn beniarar yada ulsirsan hoş vakit geçirebiliriz cnn yalavadayim bende yatak partneri arıyorum partnerine uyum sağlar o bosalmadan bosalmam

    mustafacenger

    2014-09-11

    bak tlm yazıyorum sana istersen cag at besyüz otuz seksen altı seksen

    aretias37

    2014-09-02

    Yatakta iyi sevişir misin ve seni ne çıldırtır? Amcığı, meme uçlarını ve göt deliğinde dilimi gezdirip emerek yalamak beni çıldırtır.

    farketmez57

    2014-09-02

    seni istiyorum arzuluyorum istersen hemen olur ama bu siteden mesajlaşalım ltf.

    lokmanolmez

    2014-08-25

    Slm cnmm hadi artik bul beni lokmanolmez €€€€€€%*& Sen hesap numarası yolla üyelik ucretini ben yollayım .. başka turlu konuşamicaz anlasilan.

    baron40

    2014-08-02

    mrb bana skaype adreıs yoladız ama ben uye olamadıgım ıcın goremoyorm ben sıze yolladım benı eklrmsın ıster skap ıster hangısını kullanıyorsanız oradan ekleyın szınle uzun sure bırlıktelık yasayalım....skaype vuslat doryuz bir tabı rakamla yazacan onu de mstf yuzatmıs altı book . com...... eklersen sevınırım beklıyorum banda adres numara yollama ıstersen goukmuyo cunku hıc bırsey tumm gereklı bılgıde duvarımda yazıyo oku sıtersen ayrıntılı tanık da ..

    kuzey1991

    2014-08-01

    numaranı gonder verdıgın ler yanlıs cnm

    yakısıklı446

    2014-07-29

    selam ii gecelerben murat alanyada yasıyorum mesajınızı aldım isterseniz görüşebiliriz

    melixi

    2014-07-12

    mrb güzel bayan bende burdurdan ismim mehmet siz gibi sekse susamış birisiyim sizinle tanışıp seksi doya sıya sevişmek istiyorum.tel no arayıntanışalım yada msjda cekb.benararımsizi.

    cgenc

    2014-07-08

    merhaba nasılsın dün gece msjını aldım ben oguz boyunda kiloda bakımlı kültürlü yerine göre hareket etmeyi bilen bekar birisiyim sizin profilinizi begendim isterseniz hemen tanışalım

    şımarıkgenç

    2014-07-05

    Tamam olur tanı salim bende bayan partner ariyodum zaten nonu verme sensin varmı

    kilosyarto66

    2014-06-12

    slm ben mert yş askerde yeni geldir benm arama istese telfonu bu

    burak kartal

    2014-06-01

    taş gibi hatunsun bende son derece dinamik atletik yapılı vede azgın bir gencim tanışıp kaynaşalımmı

    kukican

    2014-06-01

    mrb ben samet havzaliyim mek istersen kralsametsenkal mail adresim mail at adresini

    biskrem36

    2014-05-12

    telefonumu yazıyorum, tanışabilmek için aramanızı bekliyorum iyi geceler telefonum:

    mrs. sayer

    2014-04-12

    Resim seninse vücudunu beğendim seninle görüşmek istiyorum fotolarını gördüm seni doyururum ben eklersen mrs.sayer skyp adresim senin le görüşmek istiyorum sende istersen ben jigololuk yapıyorum görüşmek üzere yola kendine iyi bak cevap bekliyorum

    sikici_05

    2014-04-10

    MERHABA BENDEN DAHA CİDDİ BİR KİŞİ YOK BU CİVARDA HABERİN OLSUN ÇAĞRI AT BEN ARARIM GÖRÜRSÜN NE KADAR CİDDİ OLDUĞUMU

    hasan6634

    2014-04-03

    Slm ben hasan sizinlen tanismak istiyorum tabi sizde isterseniz

    yucelkucuk

    2014-03-11

    suan yok canım ama eklerim seni şuan çalışıyorum zaten işyerınde yasak bulgarıstandamısın

    atesligenccc

    2014-03-11

    Fiziğin harika .s!kayp uykusuzkovboy ekle msj at gole üye değilim msj atammam buradan

    serhattaskin

    2014-02-14

    gerçek yarak istersen bana gerçek ni yada skype ni ver

    aşk

    2014-02-09

    aşk arıyorum yaş palaka sisizi bek tel ara

    asilkan102

    2014-02-04

    senin esas ismin nedir

    18likkuç

    2014-02-01

    iyi günler asılsınız müsait oldugunuzda seninle tanışmak istiyorum??

    sıkıcıkapatan61

    2014-01-07

    Amcgini yalamak istiyorum

    evinreisi

    2014-01-04

    yazdıklarım gelmiyormu size

    buraqcetinkaya

    2014-01-03

    mesajlarım gıdıyormu acaba

    sertan_fb

    2014-01-01

    iyi günler :) ismim sertan. yasındayım. düzgün fit vücuda sahip oldukça bakımlı elit bir beyimdir. adapazarında proje mühendisi olarak çalışmaktayIM.İstanbula sık sık gidiyorum bekarım. sakarya merkezde yanlız yasıyorum. eğer tanısmayı düsnürseniz haberleşebiliriz. maddi sıkıntım yoktur. kısa yada uzun vadede görüşmek isterseniz tanısabiliriz. kendinize iyi bakın. sevgilerle....Sertan :)

    sosyetiklaz

    2013-12-21

    ekliyorum hiç bir sonuc bulunamadı diyo sen ekle istersen okansaka

    Asm

    2013-12-07

    Profil bilgilerini güncelledim.. Ulaşmak istersen cep numaranı gönderebilirsin..

    dagdelen663

    2013-11-24

    senın yalanlarına sokayım hadı ara

    sevişmeyi seven

    2013-11-05

    canım ben başka yerden girmeyi bilmiyom ya öyret yada burdan tanışıp sevişelim canım yada tel ver arıyım canım

    crayz448

    2013-10-20

    Guzelim skypde ekleyemiyorum seni sen beni ekle crayz skype adresim

    prodector19

    2013-09-02

    k.bkma braz gec oldu ama teklifin hala gecerliyse gelebilirim ..

    jindaradar

    2013-08-17

    oluur iste yeter bebeğim msn h a k k a r i l i a s i h o t . com

    damla

    2013-08-15

    ben damla yasindayim azgıınım arayin

    esintinet

    2013-08-11

    MSN SORUN VAR ANLAMADIM FACABUK GORUSELİM

    necronomicon

    2013-08-03

    afet senin yerim kız, nasıl bir tatlılık bu. mail adresini yaz da tanışalım canım. bekliyorum:))

    acemi25

    2013-08-02

    Gold uye degilim msnini goremiyom enes aluç den ekle

    chocalat

    2013-04-03

    ben profesyonel çalışıyorum,müşterilerimin çoğu bana atom derler,gunahkar- eklersen orada daha sıcak sohbetlerimiz olabilir hayatım.yalandın en tatlı yerinden...

    okanc

    2013-03-03

    Ne sex kizzin sen öyle canım arkadaş olanim mi

    kuzeyfirtinasi

    2013-03-01

    MERABA CANİM BEN İZMİRİN DİKİLİ İLCESİNDE OTURUYORUM. NUMARAM SENİ MUTLU ETMEK İSTERİM.. KEMAL BEN KENDİNİ TANİT MESAJ ATARKEN.

    zebra_.81

    2013-02-13

    slm merhaba zebra. gızlılık onemlı ama

    nükleer41

    2013-02-10

    ben cem algör de beni bulabilirsin tanışalımmı

    celik-342011

    2013-02-10

    selam bebişim, sanal takılmak istemiyorum reel görüşelim bi numaran var mı? celik-

    ngrkvrdki

    2013-02-07

    slm görüşmek isterim en kısa zamanda harikasın fotoğraflarına bayıldım çok seksi

    halo

    2012-12-14

    urfali baba sensiz olmaz

    ebegümeci

    2012-12-12

    msn de yim haydi gel birde buradaki bütün bayanların msn leri hep aynı acaba sitenin yalanımı

    kasaba7668

    2012-12-01

    mine hanım merhabalr siznle tanşmk istyorum ! istanblue dilerseniz ulaşırsınız .

    firogos@facebook

    2012-11-07

    Beni tan ekle konuşup anlaşalım. Sana cevabimi fiili olarakta vereyim. Öpüyorum

    whatever88

    2012-11-06

    Merhabalar, çok iyi bir eğitim aldım ve ülkenin en iyi şirketlerinden birinde mühendisim. Sadece keyif için buradayım. Gizlilik ve dürüstlük temel prensibimdir. Sizin sınırlarınız benim de sınırım olacaktır. Bu arada resimlerinizden sizi gerçekten çok beğendim. Sadece para için bu işi yapan biri yerine aynı zamanda zevk alan ve karşısındakine zevk vermeye ilk önceliği olarak koyan birini tercih etmek istemez misiniz?

    Issız_Adam

    2012-10-06

    merhaba ayşe bende turgay memnun oldum ..benim msn adresim tyilmaz.de eklersen sevinirim

    bekarimben

    2012-10-03

    adim mustafa mustafabekar tanışalim

    sir75

    2012-09-03

    merhaba canım ben sinan seninle tanışmak isterim ersinaner msnnım

    HELBOYY1988

    2012-08-03

    bende ciddiyim artık bu saatten sonra bekar gezilmez yaşım zamanı geldi ...

    hayent

    2012-08-01

    slm bende sizin gibi biriyle beraber olmak isterim

    xmuratxx

    2012-07-09

    nıgar hanım ben yasındayım yası sorun etmesenız senı tanımak ıstıyorum tabıkı sende genc bırıyle arkadaslık yapmak ıstersen

    crayz_izm

    2012-07-08

    o güzel popolara dokunmak için ne yapmam gerekiyor lütfen söylermisin

    berat_78

    2012-07-05

    slm aramak istersen cagrı at yeter

    Sikiciprens

    2012-07-04

    Slm feriha ben k.marastan gokhan canım yasında yakıslı ve evliyim cana yakın ve sicak kanlı bir erkegim senin istedign herseyi yaparım önce tanıcı sms at tanısıp goruselım

    mekanstyl

    2012-07-03

    sıcak dakiklara ne dersin urfalıyım telini versene

    alemsever

    2012-07-02

    selam canım urfalıyım seninle görüşmek istiyorum ciddiyim . yaşındayım.

    crayz_izm

    2012-07-01

    bana her zevki tatdırsın diye yazmışsın o zevkler neler öğrene bilirmiyim

    Sende Yorum Gönder

       
    İsim :
    Mail :
    Yorumunuz :
     

     

    Copyright (C) kalplerle.com 2006
    Kalplerle.Com - Arkadaşlık Sitesi